Circular 15-2020

Protocol compliment mesures sanitàries covid-19 a les competicions.

Aquesta circular regula les mesures per tal de complir amb la normativa actual envers a les mesures sanitàries preventives a causa de la Covid-19, i amb adaptació al pla de mesures excepcionals de prevenció, contenció i coordinació per fer front a la crisi sanitària ocasionada per la COVID-19 cap a una nova normalitat (BOIB núm. 112 de 20 de juny de 2020).

Aquestes mesures podrien modificar-se, si es considera oportú en una nova circular depenent de la situació sanitària i la nova normativa que es publiqui.
Les mesures mínimes a complir són les següents:

- Separació mínima d’1,5 metres entre els taulers. Es recomana situar només un tauler a cada taula.

- Separació de 1,5 metres entre els participants. Es recomana no abandonar la taula de joc durant el transcurs de la partida.

- Utilització obligatòria de mascareta durant tot el temps de la competició (davant el tauler i a la sala de joc).

- Facilitar gel desinfectant per part dels organitzadors durant tot el temps de la competició. Sent obligatòria la dispensació a l’entrada i a la sortida.
- Es limita, en tot cas, a 150 persones les competicions (entre jugadors, àrbitres, organitzadors i entrenadors).

- La sala de joc o espai de joc a l´aire lliure haurà de garantir la proporció mínima de 4 metres quadrats per jugador i un aforament del 75% tal com estipula la normativa del Govern Balear. És a dir, per un espai de 200 metres quadrats, s´estima una ocupació màxima de 50 jugadors que s´ha de reduir al 75%, per tant podran jugar un màxim de 35 jugadors.

- S´ha de realitzar un control de l´entrada a totes les competicions per evitar aglomeracions. Per tal de poder complir-ho, les partides s’iniciaran a la vegada. No estarà permès temps de demora.

- Per sortir de la sala de joc o anar al bany serà obligatori demanar permís a l’àrbitre o a l’encarregat de la sala de joc. Es recomana limitar al màxim les sortides de la sala de joc.

- Es prohibeix l’entrada de públic a les sales de joc. Això sí, es pot habilitar una zona específica per al públic respectant les distància de seguretat de 1,5 metres.

Palma, 24 de juny de 2020

PDFdescarrega en PDF

Documents adjunts

    No hi ha documents relacionats

Horari federació

Dimarts de 18:30 a 20:00 hores, excepte festius i mesos de juny, juliol i agost.

Podeu contactar per telèfon al 633880107 o al correu electrònic fbe@fbescacs.org

Federació Balear d'Escacs - Pavelló Palma Arena, Av. Urugai s/n - Tel. 971 75 68 81 - fbe@fbescacs.org